Haber

Fatih’te sinyal vermeden şerit değiştiren araç, motorlu kuryeye çarptı.

FATİH’te sinyal vermeden şerit değiştiren iddiaya göre sürücünün kullandığı otomobil, motorlu kuryeye çarptı. Moto kurye Tolga Coşkun metrelerce sürüklenirken, çevredeki esnafın isteği üzerine otomobilin sürücüsü araçtan indi. Kolunda ve omzunda kırıklar oluşan Tolga Coşkun, “Araçtan indikten sonra bana ‘Araca ne yaptın?’ dediğinde çok üzüldüm” dedi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında Fatih Molla Gürani Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sol şeritten sağ şeride sinyal vermeden geçen sürücünün kullandığı otomobil, arkadan gelen Tolga Çoşkun’un kullandığı motosiklete çarptı. Kazada motosikletle metrelerce sürüklenen Tolga Coşkun kolundan ve omzundan yaralandı. İhbar üzerine Coşkun sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

“ARACA NE YAPTINIZI SÖYLEMEK BENİM İÇİN ZOR OLDU?”

Hastanede tedavisinin ardından taburcu edilen motorlu kurye Tolga Coşkun, “Kendi şahsi motosikletimle sağ şeritte seyir halindeyken, sol şeritteki araç sinyal ve aynaya bakmadan şeridime girip bana çarptı. . Vurduktan sonra sürüklendim ve başımı kaldırıma çarptım. Allah korusun, kaskım olmasaydı daha kötü olurdu.” Yaralanmalar olacaktı. Kask kafamdan çıkıyor, koluma ve omzuma çarptım, kırıklar ve çatlaklar oluştu. Kazanın ardından sürücü araçtan inmedi, yani kaçmaya çalıştı. Buradaki esnaftan Allah razı olsun, diye sordular araca. ‘Arkadaşınızın durumunu görmüyor musunuz, ambulans çağıralım’ vb. “Bir an önce iyileşip ambulans çağırmamı istediler. Arabadan indikten sonra bana ‘Ne yaptın’ dedi. arabaya?’ Bu beni çok üzdü. Ben yerde ölürken o beni bırakıp kaçmaya çalışıyordu. Beni rahatsız eden de bu oldu” dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan şerit değiştiren otomobilin motosikletli kuryeye çarptığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde otomobilin motosiklete çarptığı görülürken, sürücü araçtan inmedi ve bir süre bekledi. Bu sırada çevredekiler araca yönelerek sürücüyü uyardı. Daha sonra sürücünün aracı yol kenarına park edildi.

marmaraajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu