Haber

İrfan Can Kahveci: Fenerbahçe taraftarının bana ıslık çalmasına üzülüyorum

Son periyotlarda gösterdiği performansla sarı lacivertli taraftarlardan ağır eleştiriler alan ve Türkiye Kupası’nda Kayserispor ile oynanan maçtan uzaklaştırılınca tribünlerin tepkisine maruz kalan İrfan Can Kahveci, konuk oldu. Fenerbahçe TV’de yayınlanan ‘Günün Röportajı’.

Orta saha oyuncusu zaman zaman taraftarların tepkilerine değindi.

“Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü”

Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en güzel kulübü olduğunu söyleyen İrfan Can Kahveci şu açıklamayı yaptı:

“Fenerbahçe’ye geleli 2,5 yıl oldu. Hep karşı tarafı seçmediğim için, Fenerbahçe’yi seçtiğim için üzerimde algılar yapılıyor. 2.5 yılın başından başlayayım. Şampiyonluk yolunda birinci geldiğimde Sivasspor maçında sakatlandım ve bu bizi çok üzdü. Fenerbahçe uzun zamandır şampiyonluk hasreti çekerken buraya bunu değiştirmeye geldiğim için o gün çok üzülmüştüm. Benim her şeyden çok istediğim şey Fenerbahçe’nin şampiyon olması. 2.5 yıldır herkes Fenerbahçe’yi tercih ettim diye bir algı oluşturmaya çalışıyor.

Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübüdür. Bu kulübe karşı çelişkili görüşler ve sapkın algılar oluşturmaya çalışanlar her zaman olmuştur. Sakatlıkların ardından farklı yerlerden, mesleğimde hiç yaşamadığım ardışık sakatlıklar yaşadım. Bu yılın başında bunları aşmak için profesyonel destek aldım. Fenerbahçe’mizi şampiyon yapmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştım. Sonuç olarak bu sene bir gün antrenman kaçırmadım, sakatlık yaşamadım.”

“Fenerbahçe taraftarı bana ıslık çalarsa özür dilerim”

Kayserispor maçında yaşadıklarını anlatan orta saha oyuncusu, şunları söyledi:

Fenerbahçe taraftarının bana ıslık çalmasına üzülüyorum. Kim üzgün değil? Bu 2,5 yılda zaman zaman bu tür şeyler oldu. Taraftarlarımıza hiçbir zaman tepki göstermedim, tavır almadım. Yapamam çünkü Fenerbahçeliyim, Fenerbahçe taraftarıyım. 4-1 yendik. İyi oynayan arkadaşlarımız vardı, maçtan sonra içeri girip alkışlansınlar istedim. Öğretmenimiz beni her zaman destekledi. Mental olarak nasıl olduğumu biliyorlar çünkü hayranlarımızın böyle davranmasına çok üzülüyorum. O yüzden içeri girmek istedim, arkadaşlarım alkışlasın diye.

O atmosferi bozmak istemedim. Öğretmenimiz beni teselli etmeye geldi ve bana sarıldı. Hocamıza ‘Sorun değil, ben girerim, tavrım yok’ dedim. Söyledim. Oradaki bir sahne yanlış anlaşılmaya neden oldu. Fenerbahçe taraftarlarına karşı asla iyi olamam. Ben bu kulübün hayranıyım. Fenerbahçe’nin şampiyon olması için elimden geleni yapacağım. Oynasam da, tribünde de otursam da, grup şampiyonu olmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Bunu her zaman yapacağım.”

“Taraftarlarımızdan özür diliyorum”

27 yaşındaki futbolcu, Kayserispor maçının ardından gelen haberlerle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Maçtan sonra ızdırabımı bilen arkadaşım Uraz Kaygılaroğlu beni stand-up gösterisine davet etti. Performansım düştüğü için dışarı çıkamıyorum çünkü çok üzgünüm, çok endişeleniyorum. Karım ve çocuğumla bile iyi vakit geçiremiyorum. Çok üzgünüm. Uraz, ‘Öyle bir şovumuz var ki, biraz kafanızı dağıtabilirsiniz’ dedi. Ben de takviye almak için oraya gittim.

Tabii ki bu dönemlerde orada bulunmamam gerekiyor. Oraya kafamı boşaltmak için gittim ve sonra istenmeyen manzaralar oldu. Hayranlarımızdan özür dileriz. Orada olmam bile yanlış. Aslında istemiyordum ama arkadaşımı kırmak da istemiyordum. O da benim uzmanlığım için bir şeyler istedi.”

Gözden kaçırma Özgün Bayraktar’ın Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ile yaptığı paylaşım olay oldu Haberin Detayları
Islık çalan İrfan Can Kahveci soyunma odasında ağladı Haberin Detayları
Fenerbahçe taraftarının futbolculara tepkisi Jorge Jesus’u kızdırdı Haberin Detayları

guclukonakhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu