Haber

Menemen Belediyesi Ulukent’te Yeni Başkanlık ve İletişim Ofisi Açtı

Menemen Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla yeni Başkanlık ve İletişim Ofisini Ulukent’te hizmete açtı. Vatandaşların katıldığı açılış töreninde çok sayıda çocuğun sevgi çemberinde konuşma yapan Lider Aydın Pehlivan, “Bu ofisle yerel yönetimin şeffaflığını artırmayı, değerli hemşerilerimize daha yakın olmayı hedefliyoruz” dedi. Vatandaşlarımıza, bölgemizin sorun ve taleplerini daha hızlı çözebilmek için. Çünkü Menemen halkımız her şeyin en iyisine layıktır.” ” söz konusu.

Belediye Başkanı Aydın Pehlivan’ın ‘çözüm odaklı belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Menemen Belediyesi, Ulukent’te özgün bir Başkanlık ve Bağlantı Ofisi açtı. Toplantıya Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hikmet Kaya, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Çalışçı, Zafer Partisi İlçe Başkanı Gökhan Taş, geçmiş ilçe belediye başkanları, kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. açılış töreni. , gaziler, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Özellikle ilçenin yoğun bölgelerinden Uluket’te açılan ofiste görev yapacak işçi, vatandaşların talep ve tekliflerini alıp ardından ilgili birime aktararak analizlerin takibini yapacak.

Çözüm odaklı yaklaşım

Törende yaptığı konuşmada vatandaşların taleplerine daha hızlı ulaşmayı hedeflediklerini belirten Pehlivan, “Bugün yerel yönetimimizi daha etkin ve ulaşılabilir kılacak irtibat ofisimizi sizlerle birlikte açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu ofisimiz ile yerel yönetimlerin ve siz değerli müşterilerimizin şeffaflığını arttırmayı hedefliyoruz.” Hemşehrilerimize daha yakın olmayı, bölgemizin sorun ve taleplerini daha hızlı çözmeyi hedefliyoruz. Sizlerin görüş ve önerilerinizin ilçemizin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine büyük katkı sağlayacağından şüpheniz olmasın. Bu doğrultuda irtibat ofisimizde her türlü soru, öneri ve şikayetleriniz için her zaman hazır bir ekip bulunacaktır. Vatandaşlarımıza bir nevi hizmet getireceğiz” dedi.

Ulukent’te proje yağmuru

Menemen Belediyesi’nin Ulukent’te devam eden ve kazançlı projelerinden bahseden Pehlivan, “Türkiye’nin en büyük tematik çoklu köyü ve Ege Bölgesi’nin en büyük kütüphanesi Ulukent’imizde tüm hızıyla yükseliyor. Değerli ihtiyaç, sosyal donatılar açısından Cumhuriyet Parkımızın içerisinde yer alıyor.” Restoran ve kafeterya inşaatımız devam ediyor. Çocuk oyun alanlarımızı ve kaykay pistimizi çocuklarımızın kullanımına açtık. Tüm yollarımızı yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Artık Türkiye’nin ikinci büyük kongre ve gösteri merkezini ve millet bahçesini Ulukent’imize kazandırıyoruz. Buz pateni pistleri, kapalı mekan spor İçerisinde salon, yüzme havuzu gibi alanların yer alacağı bu dev projenin ihalesine hazırlanıyoruz. İhtiyaç nedeniyle bölgemize pazar yeri ve düğün salonunu da ekliyoruz. Tüm hemşerilerime güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kurdelenin kesilmesinin ardından Menemen Belediyesi Ulukent Başkanlık ve İletişim Ofisi açıldı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, yeni ofiste vatandaşların ilk istek ve taleplerini aldı. Misafirleriyle yakından ilgilenen Pehlivan, çocukların hatıra fotoğrafı talebini de reddetmedi. Ayrıca çocukların açtığı “Sana da merhaba Aydın amca” yazılı pankart vatandaşlardan büyük alkış alırken, çocukları da şaşırtan Önder Pehlivan da pankartın arkasında çocuklarla birlikte poz verdi. – İZMİR

narlidere-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu