Teknoloji

Sızan yeni görüntüler, Samsung’un bir sonraki Unpacked etkinliğinde tanıtacağı tüm cihazları gösteriyor

Evan Blass (@evleaks), Samsung’un Galaxy Z Flip 5, Galaxy Tab S9, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Buds 3 dahil olmak üzere tüm mobil cihazlarının basın görüntülerini sızdırdı. İlk görsel, Galaxy Tab S9’un Ultra versiyonu da dahil olmak üzere tüm bu cihazları ortada gösteriyor. Galaxy Buds 3 Beyaz renkte görünürken, Galaxy Watch 6 ve Galaxy Z Flip 5 Yeşil/Nane renginde geliyor.

Galaxy Buds 3, Galaxy Watch 6, Galaxy Tab S9 Ultra…

İkinci görünüm, Galaxy Z Flip 5’in devasa kapaklı ekranını ve çift kamera kurulumunu ortaya koyuyor. Bu telefonun toza ve suya dayanıklılık için IP57 derecesine, Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye, geliştirilmiş 12MP birincil kameraya ve telefonun rastgele boşluklar olmadan katlanıp kapanmasına olanak tanıyan daha yeni bir menteşe sistemine sahip olması bekleniyor.

Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold 4 ile aynı tasarımı takip edecek gibi görünüyor. Ayrıca ekran kırışmasını azaltan ve cihazın katlanmış yarısının ortasında boşluk kalmamasını sağlayan yeni bir su damlası menteşesinin de tanıtılması bekleniyor. Galaxy Z Flip 5’e benzer şekilde Galaxy Z Fold 5 de Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyi kullanacak. Galaxy Z Fold 5, S Pen Fold Edition ile de uyumlu olacak.

Galaxy Watch 6 Classic, Samsung’un ikonik dönen çerçevesini geri getiriyor

Samsung ayrıca yakında çıkacak olan Galaxy Watch 6 Classic ile ikonik dönen çerçevesini geri getiriyor. Saatin Galaxy Watch 6 adlı dönen çerçevesiz bir versiyonu da olacak. Bu yeni giyilebilir cihazların yeni özellikleri hakkında pek bir şey bilinmiyor ancak her iki yeni akıllı saatin dairesel Gorgeous AMOLED ekranlarının etrafındaki çerçevelerin daha ince olduğunu görebiliyoruz. .

Galaxy Watch 6 serisinde ivmeölçer, jiroskop, pusula, GPS, nabız monitörü, EKG, vücut kompozisyonu analizi ve tansiyon ölçümü gibi özelliklerin yer almasını bekleyebiliriz. Her iki akıllı saat de kutudan çıkar çıkmaz Wear OS 4 tabanlı One UI 5 Watch ile çalışacak.

Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked 2023 etkinliğinin tarihini resmi olarak açıklamasa da, önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor. Etkinliğin Güney Kore’nin Seul kentinde yapılacağı da biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu