Teknoloji

Starfield Erken Erişim ‘Açılamadı’: Saatlerce Oyuna Erişilemedi

Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Starfield dün akşam karşımızdaydı. erken erişimde oyuncuların kullanımına sunuldu. Yani en azından Bethesda’nın planı buydu. Ancak erken erişim hakkını elde eden birçok oyuncu büyük bir sorunla karşılaştı. Oyuncular, oyunu oynamayı bırakın Giriş bile yapamadılar.

Dünyanın en büyük forum sitelerinden biri olan Reddit’te “Starfield” başlığı altında yapılan yorumlara. baktığımızda Mesela çok sayıda paylaşım yapıldığını görüyoruz. Oyuncular geri sayım bitmesine rağmen Starfield oynayamaz. açamadılar . Oyuna girmek isteyen oyuncular,” Çok erken davrandın“Garip bir biçim hata mesajıgördüler.

Sorun düzelmiş gibi görünüyor

Görünüşe göre oyuncular sonunda Starfield oynamaya başlıyor. Çünkü oyuncular Starfield karakterlerini sosyal medyada paylaşmaya istekli. Onlar başladı.

Bu ortada; Bethesda’nın Starfield erken erişim lansmanında neden böyle bir sorunu vardı? Bilinmeyen . Diğer taraftan; Starfield için sancılı sürecin aslında başladığını söylemek mümkün. Önümüzdeki birkaç gün, oyundaki hataların sosyal medyada yayılacağı bir dönem olacak.

Starfield hakkında detaylı bilgi için:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu