Haber

Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli ilçeyi ziyaret etti

Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli ilçeye bir dizi ziyarette bulundu. Adıbelli esnafı, okulları ve gençlik merkezlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Kaymakam Erkan Adıbelli, ilçedeki esnafı, okulları ve gençlik merkezlerini ziyaret etti. Adıbelli, ziyaretleri sırasında vatandaşlar, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet ederek onların talep ve sorunlarını dinledi.

Adıbelli’nin ilk durağı ilçe merkezindeki esnaf oldu. Adıbelli, esnaf ziyaretleri kapsamında işyerlerine girerek kendilerine hayırlı işler diledi, esnafın durumu hakkında bilgi aldı.

Adıbelli daha sonra Tutak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Adıbelli, okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Adıbelli öğrencilere başarılar diledi.

Adıbelli, geçtiğimiz günlerde Mızrak, Dibelek ve Çırpılı köylerindeki okulları ve Tutak Kaymakamlığı Gençlik Merkezi koordinasyonunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılı Voleybol Turnuvasını ziyaret etti. Adıbelli, köy okullarındaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek okulların ihtiyaçlarını belirledi. Voleybol turnuvasına katılan gençleri tebrik eden Adıbelli, sporun önemine değindi. – AĞRI

defne-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu