Renk

VİRAL “OMBRE KAPATICI” TEKNİĞİ

Güzellik dünyasında, düzgün bir makyaj hilesinin her zaman yeri vardır. Örneğin, hayalini kurduğunuz kirpiklere uzatmadan sahip olmanıza yardımcı olan “maskara kokteyli” tekniği veya temiz bir çizgi çizmenize yardımcı olan “parmak eyeliner” numarası. Bu tür kolay tekniklerin birçoğunun TikTok’ta kısa görüntülerde doğup gelişmesi şaşırtıcı olmamalı. Son zamanlarda viral olan son trend “ombré kapatıcı”. Bu ipucu, diğer zaman kazandıran teknikler gibi size anında sonuç verir. Hepsinden iyisi, herkes için uygundur; İster koyu halkaları kapatmaya çalışın, ister sadece makyajınızın daha güzel görünmesini sağlayın.

Kapatıcı, kızarıklığı gidermekten sivilceleri kapatmaya kadar tek başına çok şey yapabilen bir makyaj ürünüdür. Göz altı sorunlarınızı gizlemek için kullanmaya alışkınsanız, muhtemelen gerçek ve aydınlatıcı bir etki için renkleri karıştıran bir rutin geliştirmişsinizdir. Ancak bu numara miksajı tamamen yeni bir seviyeye taşıyor.

Ombre kapatıcı tekniği iç içe geçmiş dört farklı rengi içerir ve göz altı iç köşelerinden başlayarak şakaklara kadar doğrular karıştırılarak uygulanır. Neden bu kadar çok renk? Bu, gözleri daha tutarlı bir şekilde açan tonlu bir görünüm yaratmakla ilgili… TikTok’ta 11 milyondan fazla görüntülenmeyle, bir trendden daha fazlası haline geliyor.

@rosabarzz Bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim ?♡ cr: @klaudiasyd #ombreconcealer #tiktoktrends #makeuphacks ♬ Bu Yıl Kutsaması Victor Thompson – Ude Paw Paw

Burada bu kolay numarayı adım adım nasıl uygulayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Ombre kapatıcı tekniği nedir?

Bu hile iki ana yapı içerir; kapatıcı ve likit allık yani makul bir görünüm elde edilir. Bu trend, aydınlatıcı efektli kapatıcı, ten rengine uygun kapatıcı ve iki farklı renkte allık içeriyor. Her parça ombré benzeri bir desenle ovulur ve ardından karıştırılır.

Yerleştirdiğiniz pozisyonlar, neredeyse seçtiğiniz renkler kadar değerlidir. Emel, tek bir uygulama ile cildi örtmek, aydınlatmak ve günahsız bir görünüm kazandırmaktır. Ancak ombré kapatıcı numarası, sıradan bir internet numarasından çok daha fazlasını gösterir; Ayrıca makyajınızın yüzünüzün genel görünümünü nasıl etkileyebileceğini de gösterir. Bu numara, makyaj sanatçılarının yüzün üst kısımlarına neden ve nasıl allık uyguladıklarını farklı bir bakış açısıyla gösteriyor.

Ombre kapatıcı yönteminin faydaları nelerdir?

Bu trendi TikTok içeriği olarak hafife almayın. Ombre kapatıcı tekniği, ortasında doğal bir parlaklık ve genel olarak ışıltılı bir görünüm olan çeşitli efektler yaratır. En parlak kapatıcıyı yüzün iç köşelerine yerleştirerek, vinyet şeklindeki bir filtreye benzer şekilde ışığı yüzün ortasına getirerek spot etkisi yaratabilirsiniz.

Benzer şekilde, bu tekniğe allık eklemenin birçok avantajı vardır. Allığı gözlerin dışına ve şakaklara yerleştirmek lifting etkisi yaratır ve aynı zamanda oyuncu vurgulu bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Ombre kapatıcı tekniği nasıl uygulanır?

Bu tanınmış numarayla ilgili bir başka harika şey de muhtemelen onu denemek için ihtiyacınız olan tüm eserlere zaten sahip olmanızdır. Bu, gerçekten ihtiyacınız olan tek şeyin, biraz rehberlikle bu tekniği denemeye istekli olduğu anlamına gelir…

Adım 1: Kapatıcı

Cilt tonunuzdan yaklaşık iki ton daha açık bir krem ​​ve aydınlatıcı kapatıcı kullanmalı ve göz altı bölgenizin en iç köşesine küçük bir çizgi çekmelisiniz. Unutmayın, her iş gözünüzden uzaklaştıkça gerçek en bariz olandan en yoğun olana doğru ilerlemelidir. Bu nedenle bir sonraki adımda cildinizle uyumlu yani eskisinden daha koyu bir kapatıcı eklemelisiniz. Ombre için ikinci kapatıcıyı genellikle uyguladığınız göz altı bölgesinin ortasına uygulayabilirsiniz.

Adım 2: Allık

Her iki kapatıcı serisini de sürdükten sonra sıra allık kullanımına geldi. Bu üçüncü bölümde, daha hafif ve şeftali rengi bir allık seçmenizi öneririz. Yanına hızlıca daha koyu bir pembe renk eklemenizi öneririz. İki farklı allık rengi kullanmanın amacı, yanaklara güzel bir renk patlaması eklemek ve doğal bir parlaklık ile yumuşak bir şekilde karışmasını sağlamaktır.

Adım 3: Karıştırma

İşte burada işler biraz karmaşıklaşabilir… Ancak görünümü tamamlamak için profesyonel olmanıza gerek yok. Bunun yerine, tutarlılık en iyi seçiminiz olacaktır. Hafif hareketler ve nemlendirilmiş bir güzellik süngeri ile işleri aksatmadan iç köşeden dışa doğru karıştırmaya başlayın. Allık rengini, gerçeği karıştırarak elmacık kemiklerinin üstüne ve şakaklara kadar uzatırsan; Doğal görünmesini sağlıyorsun.

Her şey ortada olduğunda, görünümü sabitlemek için son adımda bir makyaj sabitleyici sprey kullanabilirsiniz. Bu, görünümünün gün boyunca pürüzsüz ve sağlam kalmasını sağlamak için gereklidir.

yakutiye-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu