Yaşam

Amazon’un Sevgililer Günü Fırsatlarında İndirimli Harika Hediye Önerileri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdikleriyle birlikte olanlar da hediye alma telaşında. İster maddi bir hediye olsun, ister daha manevi bir hediye; Genel olarak herkes bu özel günü kutlamaya hazırlanıyor. Amazon bu konuda kullanıcılara çeşitli kampanyalar sunuyor. 14 ŞubatPek çok eserinde indirim yaptı.

Ayrıca 14 Şubat’ta Amazon’da indirimli olan ürünlerden bazılarını da sizlere gösteriyoruz. Sevgiliniz için satın alabilirsiniz. Teknoloji odaklı bir ürün teklif listesi hazırladık. Siz de bu eserler arasından sevdiğinize bir hediye alıp onu mutlu edebilirsiniz. Ama şunu da hatırlatmak gerekiyor; Gerçek mutluluk iki kişi arasındaki saygıyla başlar. Öncelikli hedef aldığınız ikramdan ziyade karşınızdaki kişiyi önemsemek olmalıdır. O halde listemize geçelim.

Okumayı eğlenceli hale getiriyor: Kobo e-kitap okuyucu

Bu 6 inçlik e-kitap okuyucu, 1448 x 1072 piksel çözünürlüğüyle okumayı eğlenceli hale getiriyor. Gözü yormayan ekranı sayesinde dilediğiniz kitabı okuyabilirsiniz. 12 bine kadar kitap tutabilir16 GB depolama kapasitesine sahip olan cihaz sevgilinize harika bir hediye olacaktır.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Pembe rengini sevenlere: Urbanears Kablosuz Kulak İçi Kulaklık

Kozmik pembe renkte gelen bu kulaklık sevgilinizi fazlasıyla memnun edecek. Çevre dostu yanıyla öne çıkıyor Bu kulaklığın yüzde 91’i geri dönüştürülmüş plastikten yapılmıştır. Tek kulaklıkla 4,5 saat, şarj kutusuyla ise toplamda 30 saat dinleme keyfi sunan kulaklıkta, her kulaklıkta 2 adet olmak üzere 4 mikrofon bulunuyor.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sağlam bir notebook sırt çantası arayanlar için: Classone BP-IT604 15.6 inç La Spezia Serisi Wtx Pro Su Geçirmez Notebook sırt çantası

Kız arkadaşınızın bilgisayarıyla seyahat etmesi gerekiyor ama çantası yok mu? Bu su geçirmez çanta , yanınızda çok daha taşınabilir hale getirebilir. Su geçirmez yapısı sayesinde tüm elektronik eşyalarınızı özenle taşıyabilirsiniz.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Rahat koltuğunda oyun oynamasını, işini yapmasını ister misiniz: Hawk Oyuncu Koltuğu Future Fabric Oyuncu Koltuğu

Sağlam bir oyuncu koltuğu arıyorsanız bu ürün tam size göre. Hem faydalı hem de iyi düşünülmüş bir ikram. Şahin oyuncu koltuğu, geceleri birlikte oynadığınız oyunlarda sevgilinizi çok daha rahat ettirecektir.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiliniz LED ışıkları seviyor mu?: Govee Glide Hexa LED ışık panelleri

Sevgilinize hediye alma fikriniz var ama karar veremiyor musunuz? Bu paneller sayesinde onun hayalindeki odaya ulaşmasını mümkün kılabilirsiniz. WiFi üzerinden kontrol edilebilir Bu panel LED’leri Google Asistan ve Alexa gibi asistanlarla çalışabiliyor. Oynadığınız oyuna göre müzik senkronizasyonu, uygulama kontrolü ve ambiyans yaratma gibi özelliklere de sahiptir.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hediye olarak her zaman takabileceği bir şey istiyorsanız: Polis Erkek Kol Saati

Ürettiği erkek eserleriyle tanınıyor Polis markası Saate göre uygun fiyatlı modeli Sevgililer Günü için hoş bir ikram olabilir. Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan saatin 5 bar su direnci bulunuyor.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Son olarak sevgilinize bilgisayar hediye etmek istiyorsanız: Lenovo Ideapad Gaming 3

120 Hz ekran yenileme özelliğine sahip bu 15,6 inç bilgisayar RTX3060 Ekran kartıyla oyun tutkunlarına hitap ediyor. Piyasadaki oyunların çoğunu sorunsuz çalıştıracak olan bu bilgisayar ile sevdiklerinizle birlikte oyun oynamanın keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Ürünü yakından incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu