Haber

Çağdaş Bodrum Spor, Bursaspor maçını kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor

Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka galibiyetiyle küme düşme hattından gol farkıyla çıkan Çağdaş Bodrum Spor, seri yakalayarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Ligde 12 Şubat Pazartesi günü Bursaspor’u konuk edecek Bodrum ekibinin Teknik Direktörü Ahmet Çakı, “Ligde birbiri ardına çok önemli takımlarla oynadık. Özellikle Aliağa Petkimspor maçıyla başlayan seride, ligde üst üste çok önemli takımlarla oynadık. Bu ligin tecrübeli takımlarıyla Anadolu Efes,Fenerbahçe,Türk Telekom ve Darüşşafaka karşı karşıya geldi.Lig zor,takımımızın Play-Off’la işi yok açıkçası.Bizim yapmamız gereken her maça tek tek bakıp her maçı kazanmak. Artık önümüzde çok önemli bir Bursaspor maçı var, tek isteğimiz kendi evimizde, daha doğrusu Muğla’da üst üste ikinci sezon elimizden gelenin en iyisini yapmak, “Galibiyetimizi almak” dedi.

Bursaspor maçını kazanarak milli devreye galibiyetle girmek istediklerini belirten Çakı, “Sadece biraz daha iyi savunma yapmamız ve maçları kazanma konusunda daha akıllı olmamız gerekiyor. Umarım Bursaspor maçını da kazanıp gireriz. Milli takım bu şekilde. Ligde 15. olduk. Darüşşafaka galibiyetiyle artık Merkezefendi’deyiz. Takımla aynı galibiyetteyiz. Amacımız bir galibiyet daha alıp oradan uzaklaşmak. Açıkçası biz de öyleyiz. başka bir sıralama şu an ilgilenmiyorum. Çünkü sıralamaya ve rakibe bakarsanız sizi yanıltır. Şu ana kadar düşen gruplar hep böyle düştü. Her zaman en alta değil en üste bakarsanız, genelde sonuç alamıyorsunuz. “Ben ısrarla zirveye bakmayı değil, kendi takımıma bakmayı tercih ediyorum” dedi.

JOHNSON: “Daha iyiye gidiyoruz”

Çağdaş Bodrum’un önde gelen golcülerinden Jaron Johnson, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini belirtti. Johnson, “Takım maçtan maça daha iyiye gidiyor, her geçen gün daha iyiye giden bir grafiğimiz var. Biz sadece maçtan maça, adım adım düşünüyoruz. Her maçta çok çalışıyoruz, düzgün ve düzgün çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz dedim. Son periyotta şutlarım gidiyor, özgüvenim yüksek.” Grup arkadaşlarım bana yardım ediyor. Son maçta iyi oynadık, geçen maç gibi iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sıralamalara baktığımızda pek bir farkın olmadığını görüyoruz. Birkaç maç kazanarak her şey değişebilir, bir anda zirveye çıkabiliriz ve buna inanıyoruz. “İşler istediğimiz gibi giderse iyi bir Play-Off takımı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

haberkovancilar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu