Haber

Canan Kaftancıoğlu’nun İnce’ye ‘İkinci Tur’ Sunumu: ‘Hiçbir Öngörü Gerçekleşmedi’

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin “Seçim ikinci tura kaldı, kaçış yok” açıklamasına yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “2018 seçimlerinde hiçbir öngörüsünün hatta öngörüsünün gerçekleşmediğine şahidim” dedi.

TV100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın sunduğu, biraz önce konuştuğum programda Cumhurbaşkanlığı adayı ve Ülke Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan İnce, “Seçim ikinci tura kaldı, kaçış yok. Bu 35 günü iyi değerlendirirsem kalırım, ikinci tura çıktığımda seçimi kazanırım” dedi. . Bunu sokakta görüyorum.”

İttifak konusuna da değinen İnce, “Artık ittifak diye bir şey yok. Bu iş bitti, imzalar toplandı, kampanyamızı yapıyoruz, geziyorum. İkinci tura kalacağım diyorum. Yapamazsam konuşuruz.”

Muharrem İnce’nin bu sözlerine yanıt CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi.

Kaftancıoğlu, seçimin birinci tipte bitebileceğini sosyal medyadan paylaşırken, 2018 cumhurbaşkanlığı seçimlerine de atıfta bulunarak, “Öngörüsünün hatta öngörüsünün hiçbirinin gerçekleşmediğine bizzat şahidim” ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu’nun paylaşımı ?

hisarcikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu