Ekonomi

Depremzedeler için e-seferberlikte 370 milyon liralık ürün satıldı

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde olumsuz etkisi olan 13,5 milyon kişinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için güçlendirme programları arka arkaya uygulandı.

Kampanyada 4 milyon 365 bin 201 eser satıldı

Ticaret Bakanlığı’na uygun olarak başlatılan e-ticarette “Deprem Dayanışma Kampanyası”(e-Seferberlik) kapsamında satılan eser sayısı 4 milyon 365 bin 201’e, satılan ürünlerin toplam bedeli ise 369 milyon 859 bin 736 liraya ulaştı.

Bakanlığın koordinasyonunda başlatılan ve gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen e-Seferberliğe e-ticaret pazaryerleri, e-ticaret bayileri ile yurt içinde faaliyet gösteren kargo ve lojistik işletmelerinin katıldığı bildirildi.

destekçilere teşekkürler

e-Seferberliğe takviye veren firmalara teşekkür edilirken, söz konusu firmalar ve sundukları gerekçeler şöyle sıralandı:

Satıcılardan belirli bir ücret talep etmeyen ve işlerin sorunsuz yapılmasını sağlayan Trendyol, Hepsiburada, Getir, Amazon, Yemeksepeti, N11, PttAVM, Pazarama, Çiçeksepeti, Turkcell, Vodafone, Modanisa, Morhipo, Vidyodan, Wnt, Allesgo ve Sanal Mağaza. Bu bölgede faaliyet gösteren satıcıların sayısı ön planda sergilenmektedir.

Ürünlerini indirimli fiyatlarla satışa sunan LCW Waikiki, Migros, Farmasi, Defacto, Carrefoursa, Bisu, Boyner, Touche Prive, Farmazon, E-Bebek, Vivense, Mediamarkt, Teknosa, Manuka, Vatan Bilgisayar, English Home, D&R, İdefix , Avansas, Karaca , HE-QA, Dagi, İstemegelsin, Yenir, FLO, Madame Coco, Kiğılı, Enfal Toy, Tommy Life, Madame Polo, Unilever, Penti, Şok, Yaşar Holding (Pınar), Erikli, Arçelik, Evidea, Philips , Erciyes Anadolu Holding AŞ (İstikbal, Bellona,Mondi), İşbir Yatak, Doğanlar Mobilya (Doğtaş, Kelebek Mobilya, Lova Yatak), Cabani, Penti ve İpragaz.

Hayır amaçlı satın alınan işleri Aile Bakanlığı’nın belirlediği teslimat noktalarına teslim eden Speed ​​​​Cargo, Aras Kargo, MNG Kargo, DHL, Trendyol Express, Hepsijet, PTT Kargo, UPS, Sendeo, Yurtiçi Kargo, Kargomsende, OPLOG ve Sosyal Politikalar ve AFAD, sorunsuz ve hızlı bir şekilde. , Modanisa, Pazarama, Amazon, Philip Morris ve Unilerever.

maltepeajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu