İş

Genpact ve ServiceNow, yapay zeka odaklı operasyonlar için ortaklığını genişletiyor

NEW YORK & SANTA CLARA, Kaliforniya – Küresel bir profesyonel hizmetler firması olan Genpact (NYSE: G) ve dijital iş akışı analitiğinde lider olan ServiceNow (NYSE: NOW), finansal ve tedarik zincirini optimize etmek için yapay zekayı (AI) entegre ediyor operasyonlar. Bağlı kuruluşlarını Kaynaktan Ödemeye uygulamaları sunacak şekilde genişletti. İşbirliği, ekip verimliliğini artırmayı, kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırmayı ve satın alma ve tedarikte maliyet verimliliğini artırmayı amaçlıyor.

Büyük müşteri Dropbox (NASDAQ: DBX), Kaynaktan Ödemeye çözümüyle satın alma operasyonlarında değerli bir dönüşüm gördü ve sekiz hafta içinde satın alma döngüsünde %50’lik bir azalma elde etti. Bu sayede daha merkezi bir satın alma deneyimi elde edildi ve manuel süreçlere bağımlılık azaltıldı.

Kaynaktan Ödemeye çözümü, formatları ne olursa olsun finans ve tedarik zinciri belgelerinden hızlı ve doğru veri çıkarılmasını sağlamak için ServiceNow’un platformda yerleşik yapay zeka yeteneklerini kullanır. Bu teknolojinin işletmeler için zaman ve kaynak tasarrufu sağlaması bekleniyor.

Kaynaktan Ödemeye teklifindeki çözümler arasında ServiceNow’un Kaynak Sağlama ve Satın Alma Operasyonlarını (SPO) Genpact’ın uzmanlığıyla bütünleştiren bir hizmet olarak satın alma, tedarikçi ilgisini geliştirmek için bir tedarikçi irtibat analizi ve Genpact’ın ServiceNow’un Borç Hesapları Operasyonları (APO) yer alıyor. Ödeme hesaplarını alan bilgisiyle birleştiren bir hizmet olarak ödemeyi içerir.

ServiceNow’un küresel ortaklıklar ve kanallardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Erica Volini. “Finans ve tedarik zinciri operasyonlarında manuel olarak yapılan çevrimdışı çalışmaların miktarı, onları dijital dönüşüm için birincil aday haline getiriyor.”“Onu getiriyor” dedi.

Genpact, 2020’den bu yana ServiceNow platformundaki işini iki kattan fazla artırdı ve yan kuruluşu desteklemek için kaynaklarını ve iş gücünü genişletmeye devam etmeyi planlıyor.

Bu yazıdaki bilgiler basın bülteninde yer alan açıklamalara dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu