Haber

Kabile toplantısı ne zaman yapılacak? Kabilede hangi konular ele alınacak?

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz hafta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır hasara yol açtı. Depremde çok sayıda bina yıkılırken, binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce vatandaşımız enkaz altında kaldı. 6 Şubat’ta toplanması gereken Kabine toplantısı deprem nedeniyle geçen hafta yapılamadı. Vatandaşlar kabine toplantısı yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Peki, Bakanlar Kurulu toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı gündeminde neler var? Detaylar burada…

KABİN TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 6 Şubat Pazartesi günü Beştepe’de yapılması beklenen kabine toplantısı, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkisi altına alan depremler nedeniyle yapılamadı. Deprem bölgesine giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesi ziyaretlerine devam ediyor. Bu hafta kabine toplantısı beklenmiyor.

KABİN TOPLANTISI GÜNDEMİNDE HANGİ KONULAR OLACAK?

20 Şubat Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kabine toplantısının gündeminde Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından meydana gelen depremin zararlarını karşılayacak yeni ek tedbirlerin ve depremden etkilenen depremzedeler için yapılacak yasal düzenlemelerin yer alması bekleniyor. Kabine toplantısının ardından alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu