Yaşam

Kürşat, Survivor 2023’e veda etti

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunuculuğunu yaptığı Survivor 2023 dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları Kürşat, Osman Can ve Aziz arasında eleme heyecanı yaşandı.

KÜRŞAT HAYALLERİNE DOĞDU

Yarışmacılar arasında SMS oylamasında en az oyu alan Kürşat, Survivor hayallerine veda etti. Yarışmada eğlenceli ve başarılı performansıyla adından söz ettiren Kürşat’ın vedası yarışmacıları da üzdü.

“ARTIK DOĞRU ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİM”

Kürşat veda konuşmasında yarışmadan elendiği için çok üzüldüğünü belirterek, “Herkese her şey için teşekkür ederim. Beni burada çok güzel ağırladınız. Daha gencim ama kimsenin yaşamadığı çok şey yaşadım. Görebilir veya öğrenebilirim. Artık doğru adımlarla yürüyeceğim. Ailem, arkadaşlarım ve ailem. “Sevdiklerime kendimi en iyi şekilde gösterdiğimi düşünüyorum. Seni ve rakip arkadaşlarımı üzecek bir şey yaptıysam özür dilerim. Sonunda umutlar tükendi” dedi.

ACUN ILICALI: KARAKTER OLARAK DERSTEN GEÇTİNİZ

Acun Ilıcalı ise Kürşat için “Survivor boyunca kendi içinde en sevilen yarışmacılardan biri oldun ve bu sevgiyi hissettin. Çok güzel bir kalbin var. Sen her zaman yanında olan iyi niyetli bir genç kardeşin. Pozitif ve polemiksiz.Karakter olarak sınıfı geçtiğinizi düşünüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu