Yaşam

Metin Uca Gaziemirlileri güldürdü

“Öyle mi demek istedim?” Gösterisini Gaziemir’de sahneleyen Metin Uca, izleyenleri tarihi bir yolculuğa çıkarıp güldürdü.

Metin Uca, Gaziemir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Gaziemirli izleyicilerle buluştu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Uca, “Öyle mi demek istedim?” Tarihi komedi oyununu sahneledi. prof. Hasret Kumrular’ın yazdığı eseri oynayarak sahneye taşıyan Dr. Uca, seyirciyi tarihte hiç bilmedikleri ve duymadıkları detaylarla çok eğlenceli bir yolculuğa çıkardı. Kendine has eğlendirici üslubuyla tarihteki ilginç hikayeleri anlatan Uca, tarihi olaylarla günümüzde yaşananları da karşılaştırıyor. Hiçbir yerde anlatılmayan tarihi hikayelerle seyirciyi güldüren Uca, ülkemizin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik durumu da eleştirel bir dille ele alıyor. Salonu dolduran Gaziemirliler maçın sonunda Metin Uca’yı ayakta alkışladı.

Gösterinin sonunda Metin Uca’ya çiçek takdim eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Ustaları ve Metin Uca’yı bu sahnede ağırladığım için çok mutluyum. Kültür sanatta çıtayı çok yükselttik. Metin Uca’nın mesajını aldık. Ülkemizin bugünkü yöneticileri Metin Uca’yı anlamıyor. Güzel günlere 11 gün kaldı” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pozanti-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu