Haber

Bakan Soylu’dan Netflix tepkisi: Her filmde eşcinselliği vurguluyorlar

İstanbulda oyPropaganda yapan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ikinci türe oy vermesini isteyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dijital yayın platformu Netflix’i eleştirdi.

“WIKILEAKS VEYA NETFLIX NEDİR?”

Batı’nın yıllardır Türkiye’yi kendi değer ve geleneklerinden uzaklaştırmaya çalıştığını öne süren Soylu, şu ifadeleri kullandı; “Televizyon dizileriyle yaptı. Dallas’la başladı. Şimdi yeni bir şey çıktı. Wikileaks mi Netflix mi? ​​Şimdi onlarla devam ediyor.”

“AİLE YAPIMIZI BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Her televizyon filminde eşcinselliği ortaya çıkarabilecek ve ona sevdirebilecek bir hal sunmaya devam etmeye çalışıyor. Aile yapımızı bozmak için bunu yıllardır yapıyor. Aksine iş biraz dönmeye başladı daha da dönecek.

“ERDOĞAN SON 21 YILDA BATI’NIN ELİNİ TÜRKİYE’DEN ALIYORDU”

Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı diye sorarsanız, 21 yıldır bu ülkenin başına gelenlere güç kattı. İkincisi, Doğu ile Batı’yı birleştirdi. Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan iktidara gelene kadar iktidar süresi ortalama 460 gün, 42 yıldı. 15 ayda değişen hükümetler Türkiye’yi istikrarsız hale getirdi. Üçüncü sırada yer alan Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’de yaptığı en değerli iş, son 21 yılda Batı’nın elini Türkiye’den çekmiştir.”

incesuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu