Yaşam

Esra Erol’da… SÖZDE ÖĞRETMEN SKANDALI; ÇANAKKALE’DEKİ O TERMAL OTELDE NELER OLUYOR?

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında yer alan anne Fatma Hanım, kızı Mevlüde’nin kendisini pir olarak tanıtan Mustafa Çubuk’a kaçtığını iddia ederek yardım istedi.

Konu gündeme gelince, çıkan haberlerde Çubuk’un bir termal oteli kapatarak 300 kişiyle birlikte yaşadığı ve harem kurduğu iddia edildi.

“HADİSLERDE MEHDİ DÜNYAYA GELDİ”

7 aydır kızından haber alamayan Fatma Hanım, kızının yanına gelerek sahte hocadan bahsettiğini belirterek, “Anne, hadislerdeki Mehdi dünyaya inmiş ve Çanakkale’de.

“Gitmek ve bu kişiyi görmek istiyorum,” dedi, bir sabah evden ayrıldığını ve o zamandan beri ondan haber almadığını da sözlerine ekledi.

Sözde öğretmenin çok sayıda genç kızı termal otel gibi bir yerde yanında tuttuğunu iddia eden anne, gözyaşlarına boğuldu.

ÖZLEN GENÇ KADIN: BEN O’NUN MÜRİDİSİYİM, BİLGİ ÖĞRENİYORUZ

Kısa sürede ulaşılan Mevlüde, canlı yayına bağlanarak ağızlarını açık bırakarak “Allah’ın izniyle ben onun müridiyim” dedi. Ailesini reddettiğini belirten genç kadının kısa sürede burka giydiği görüntülenerek, “Burada ilim öğreniyoruz” dedi.

AKIL VE NORMAL HASTALIKLAR HASTANESİNE BAŞVURDU

Alınan bilgiyi paylaşan Esra Erol, kendisini öğretmen olarak tanıtan Mustafa Çubuk’un daha önce tarihi eser kaçakçılığı suçundan tutuklandığını, ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiğini söyledi.

Öte yandan iddiaların hedefi olan Mustafa Çubuk’un kayıp olduğu ve günlerdir kendisinden haber alınamadığı belirtildi.

6 KIZLA EVLENDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Canlı yayında yaşananların ardından programı izleyen izleyiciler, Çubuk’un 300 kişilik termal otelde kaldığını ve burada kendisine harem kurduğunu söyledi.

Öte yandan sakat pirinin müritlerini kırbaçladığı da iddia edildi. Çubuk’un insanları vurarak iyileştirdiğini söylemesi herkesi şaşırttı.

Tüm bunların yanı sıra sahte şeyhin 6 kızla evlendiği de söylentiler arasındaydı.

SAHTE ŞEYH: 1500 KİŞİ OLDUĞUNDA SAVAŞ BAŞLAYACAĞIZ

Mustafa Çubuk’un zorla alıkoyduğu iddia edilen kişilere gönderdiği ve iddiaların ardı ardına geldiği mesajlar da ortaya çıktı. Çubuk’un savaş başlatma girişimi olduğu söylenen mesajında ​​şu ifadeler yer alıyor: “1500 kişi olduğumuzda savaş başlatacağız.”

Açıklamalar da canlı yayınlandı. Çabuk’un, bankacılık sistemini kafir kurumlar olarak tanımladığını ve halifelik hareketini finanse etmek için kredi almanın caiz olduğunu savunduğunu belirtti.

İDDİALAR CEVABI: BURADA KARDEŞ OLARAK YAŞIYORUZ VE PARAMIZI KAZANIYORUZ

Çanakkale’deki termal otelde sahte öğretmen Mustafa ile birlikte yaşayan Hasan Beyefendi, iddiaların ardından yayına çıkarak, “Burada 50 aile yaşıyor. Paralar havuz sisteminde toplanıyor.

Hayvancılık ve tarımla ilgilenerek para kazanıyoruz. Bu hikayeler doğru değil. Şu aşamada kardeşler bir arada yaşayamazken biz burada 170 kişiyiz.

Yazın buradaki bahçelerde işçi olarak çalışıyorduk. Biz burada kimseyi zorla tutmuyoruz. Kızlar zorla tutuluyorsa jandarma geldiğinde oradan ayrılabiliyorlardı. “Çocuklara okutmuyoruz deniyor ama hepsi okuyor, çocuğum yeni mezun oldu” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu