Haber

Hatay’da Depremin Çarptığı İl Müdürlüğü Konteyneri Çalındı

Depremin vurduğu Hatay’da Vatan Partisi’nin il merkezi olarak kullanılan konteyner çalındı. İl Başkanı Halil Kılıç, “Maalesef il başkanlığımızı çaldılar” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar gören Hatay’da binlerce bina yıkıldı. Yüzyılın felaketiyle birlikte Vatan Partisi’nin Hatay İl Müdürlüğü binası da yıkıldı. Memleket Partisi Hatay İl Lideri Halil Kılıç, partililere ve vatandaşlara hizmet vermek amacıyla Antakya ilçesinde konteynerden yeni il genel merkez binası kurdu. İddiaya göre Önder Kılıç, diğer siyasi partilerin il merkezlerinin bulunduğu alana yerleştirdiği konteyneri bir süre sonra geldiğinde bulamadı. İl merkezi olarak kullanılan konteynerin çalındığını düşünen Önder Kılıç, polis merkezine giderek durumdan şikayetçi oldu.

Başkan Kılıç’ın sosyal medyadaki açıklaması: “Yazıklar olsun, Vatan Partisi Hatay İl Müdürlüğü’nün konteyneri çalındı. Bunu yapan ve yaptıranlara lanet olsun. Bizi böyle mi durdurmak istiyorsunuz? Çadır kurduk; Biz asla korkmayacağız, siz korkutamazsınız. Bunun bilinmesi gerekir. Emniyet güçlerinin de gereğidir.” “Şikâyetlerimizi yaptık” yazısı sosyal medyada ilgi odağı oldu. Kılıç, “Ben Vatan Partisi Hatay İl Başkanıyım. Bildiğiniz gibi il başkanlığımız 6 Şubat depreminde yıkıldı. Altınözü’nün kurucu ilçe başkanından genel merkez tarafından il başkanlığına atandım. il başkanlığımızın merkezde olması. Antakya’ya il başkanlığımıza konteynır koyduk. Diğer siyasi partiler tarafta. Gördüğünüz gibi burada başka siyasi partilerin il başkanlıkları da var. Maalesef il başkanlığımız oydu. çalındı. İl başkanlığımız Altınözü’ndeydi, ilçe başkanlığıyla birlikte faaliyet gösteriyorduk. Buraya gelip konteynerimizi koyduk ama geldiğimizde konteyner orada değildi. Dört gün falan göremedik. Konuyla ilgili olarak, Direk karakola gittik, “Gittik, şikayetçi olduk” dedi. – HATAY

haber-egil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu